Wat maakt het gebied ten zuiden van Malága nu zo leuk om te golfen?

 

Het belangrijkste is het klimaat, in December en Januari is de gemiddelde temperatuur ongeveer 20 graden Celsius en geen regen van betekenis. De vele “uitdagingen” die de golfbanen hier bieden, denk hierbij aan de hoogte verschillen en de diverse ander soort hindernissen (strategisch geplaatste bergen en rotsen) dan welke we gewend zijn.

AUTO

Als u uw vliegticket boekt via het internet bieden ze u gelijk de optie tot het huren van een auto.

Echter wij raden u aan om een aantal sites te bekijken voordat u beslist.

Het nadeel hiervan is dat als uw vliegtuig landt en u bent de laatste met uw koffers van de lopende band dat de rij weleens heel lang kan zijn bij het betreffende verhuurbedrijf.

GOLFSETS HUREN

Op het vliegveld in Málaga is een winkel van Clubs to Hire waar je diverse merken golfsets kan huren.

Prijzen beginnen bij € 35,00 per week per set.

Als u aankomt even oppikken en bij vertrek kunt u ze hier weer afgeven.

Lees meer

AUTO VERHUUR

Mocht u diverse golfbanen willen bezoeken dan is een auto een must.

Een auto huren op het vliegveld
is een stuk goedkoper dan in Nederland want bijna iedereen die landt op Malága heeft vervoer nodig.

Met andere woorden de concurrentie is hevig wat een gunstige invloed heeft op de prijs.

Het klimaat is een groot pluspunt in Andalusië en wintergreens
kennen ze niet.

 

Vliegen naar Malága is bijna goedkoper dan een treinkaartje Maastricht – Groningen.

 

Deze website is het resultaat van onze passie voor de golfsport. Het gaat er niet om hoe hoog of laag de handicap is als je maar veel plezier beleeft aan het golfen. Als je plezier beleeft aan golf dan is dit je website! Vliegen naar Malága is bijna goedkoper dan een treinkaartje Maastricht - Groningen. Het klimaat is een groot pluspunt in Andalusië en wintergreen kennen ze niet. www.infogolf.nl Golfen in Andalusië, lekker golfen aan de Costa del Sol, Costa del Golf, Malaga, golfen, Marbella, Mijas golf, Sotogrande, Two4One, Golfhaftet, alle golfbanen in provincie Malaga, Santana golf, Cabopino golf, Alhaurin golf, Marbella golf and country, Golf Rio Real, Golf Miraflores, Clubs to Hire op Malaga, leadingcourses, Fuengirola, Estepona golf,golfen in het Zuiden van Spanje, La Quinta Golf & Country Club, Atalaya Golf, Santa Maria Golf & Country Club, Los Arqueros Golf, Guadalhorce Club de Golf, Parador de Málaga Golf, La Cala Golf & Country Club, Valle Romano Golf & Resort, Valderrama Golf Club, golfen in Andalusië, Two4One, Clubs to HIre, Golfhaftet, golfen in Zuid Spanje aan de Costa del Sol