Wat maakt het gebied ten zuiden van Malága nu zo leuk om te golfen?

 

Het belangrijkste is het klimaat, in December en Januari is de gemiddelde temperatuur ongeveer 20 graden Celsius en geen regen van betekenis. De vele “uitdagingen” die de golfbanen hier bieden, denk hierbij aan de hoogte verschillen en de diverse ander soort hindernissen (strategisch geplaatste bergen en rotsen) dan welke we gewend zijn.

TWO FOR ONE

Een goede en voordelige optie is de Two4one kaart. De naam zegt het al, als u twee greenfees wilt dan betaald u er maar één. Deze prijs wordt wel bepaald door de geldende tarieven in die periode door de golfclub.

Op de meeste banen kunt u niet zonder buggy en hier moet u tussen de € 30,00 en € 50,00 voor betalen. Deze kaart kunt u via het internet aanschaffen voor € 60,00, één kaart voor twee personen.

TWO FOR ONE

Uiteraard zijn er beperkingen want niet alle golfbanen doen mee doch vele en interessante wel. Als u dus minimaal twee keer wilt golfen dan verdient u de kaart dubbel en dwars terug.

Tevens kunt u korting krijgen op golflessen en 10% korting bij de aangesloten golfshops.

Zie aanbiedingen

TWO FOR ONE wedstrijden

Een andere leuke optie is om met de wekelijkse wedstrijden mee te doen van bovengenoemde organisatie. Op maandag bij Miraflores en dinsdag bij Calanova U speelt dan met diverse nationaliteiten (Engelse komt u zeker tegen) en krijgt u een drankje en tapas gratis. Aan het eind van de wedstrijd zijn er zelfs een paar kleine prijsjes beschikbaar, uiteraard voor de winnaars stableford, longest drive en de neary.

Lees meer

Het klimaat is een groot pluspunt in Andalusië en wintergreens
kennen ze niet.

 

Golfset huren
vanaf € 35,00
per week.

Vliegen naar Malága is bijna goedkoper dan een treinkaartje Maastricht – Groningen.

 

Deze website is het resultaat van onze passie voor de golfsport. Het gaat er niet om hoe hoog of laag de handicap is als je maar veel plezier beleeft aan het golfen. Als je plezier beleeft aan golf dan is dit je website! Vliegen naar Malága is bijna goedkoper dan een treinkaartje Maastricht - Groningen. Het klimaat is een groot pluspunt in Andalusië en wintergreen kennen ze niet. www.infogolf.nl Golfen in Andalusië, lekker golfen aan de Costa del Sol, Costa del Golf, Malaga, golfen, Marbella, Mijas golf, Sotogrande, Two4One, Golfhaftet, alle golfbanen in provincie Malaga, Santana golf, Cabopino golf, Alhaurin golf, Marbella golf and country, Golf Rio Real, Golf Miraflores, Clubs to Hire op Malaga, leadingcourses, Fuengirola, Estepona golf,golfen in het Zuiden van Spanje, La Quinta Golf & Country Club, Atalaya Golf, Santa Maria Golf & Country Club, Los Arqueros Golf, Guadalhorce Club de Golf, Parador de Málaga Golf, La Cala Golf & Country Club, Valle Romano Golf & Resort, Valderrama Golf Club, golfen in Andalusië, Two4One, Clubs to HIre, Golfhaftet, golfen in Zuid Spanje aan de Costa del Sol