Wat maakt het gebied ten zuiden van Malága nu zo leuk om te golfen?

 

Het belangrijkste is het klimaat, in December en Januari is de gemiddelde temperatuur ongeveer 20 graden Celsius en geen regen van betekenis. De vele “uitdagingen” die de golfbanen hier bieden, denk hierbij aan de hoogte verschillen en de diverse ander soort hindernissen (strategisch geplaatste bergen en rotsen) dan welke we gewend zijn.

GREENFEES

Omdat we Nederlanders zijn willen we niet teveel betalen voor onze greenfees en zijn er diverse opties.

In het laag seizoen hebben de golfbanen zelf scherpe aanbiedingen echter soms loont het om bij een greenfee service- bureau aan te kloppen om bijvoorbeeld een pakket van drie of vier banen te regelen.

AANBIEDINGEN

La Cala golfbanen hebben zelf in januari, juli, augustus en december een aanbieding van € 180,00 voor 4 greenfees en twee buggys (playing with amigos).

Ook Two for One en Golfhaftet is heel interessant, kijk op de websites.

Lees meer

INFORMEER BIJ PROSHOP

Een ander idee is om naar de website van de betreffende golfclub te gaan en te kijken wat de twilight tarieven zijn. Vanaf 14.00 of 15.00 uur zijn de greenfees voordeliger.

Informeer bij de Proshop naar andere aanbiedingen. Alhaurin Golf heeft in het laag seizoen 10 greenfees voor € 330,00, deze staan op naam en met een shared buggy.

Laag seizoen:  januari – juni – juli – augustus –  december

Mid seizoen: februari – april – mei -september – november

Hoog seizoen: maart – oktober

Dit zijn de seizoenen volgens La Cala Golf in Mijas en niet alle golfbanen gebruiken deze tabel en kunnen dus afwijken.

 

Deze website is het resultaat van onze passie voor de golfsport. Het gaat er niet om hoe hoog of laag de handicap is als je maar veel plezier beleeft aan het golfen. Als je plezier beleeft aan golf dan is dit je website! Vliegen naar Malága is bijna goedkoper dan een treinkaartje Maastricht - Groningen. Het klimaat is een groot pluspunt in Andalusië en wintergreen kennen ze niet. www.infogolf.nl Golfen in Andalusië, lekker golfen aan de Costa del Sol, Costa del Golf, Malaga, golfen, Marbella, Mijas golf, Sotogrande, Two4One, Golfhaftet, alle golfbanen in provincie Malaga, Santana golf, Cabopino golf, Alhaurin golf, Marbella golf and country, Golf Rio Real, Golf Miraflores, Clubs to Hire op Malaga, leadingcourses, Fuengirola, Estepona golf,golfen in het Zuiden van Spanje, La Quinta Golf & Country Club, Atalaya Golf, Santa Maria Golf & Country Club, Los Arqueros Golf, Guadalhorce Club de Golf, Parador de Málaga Golf, La Cala Golf & Country Club, Valle Romano Golf & Resort, Valderrama Golf Club, golfen in Andalusië, Two4One, Clubs to HIre, Golfhaftet, golfen in Zuid Spanje aan de Costa del Sol