Wat maakt het gebied ten zuiden van Malága nu zo leuk om te golfen?

 

Het belangrijkste is het klimaat, in December en Januari is de gemiddelde temperatuur ongeveer 20 graden Celsius en geen regen van betekenis. De vele “uitdagingen” die de golfbanen hier bieden, denk hierbij aan de hoogte verschillen en de diverse ander soort hindernissen (strategisch geplaatste bergen en rotsen) dan welke we gewend zijn.

GOLFHAFTET

50% korting op de greenfees in de volgende landen:

Spanje, Portugal, Duitsland, Scandinavie, United Kingdom (England, Wales en Scotland), Ierland and Italie.

Er is een normale kaart en een Golfhaftet Plus.

Kaart staat op naam en is er vanaf € 55,00

DE  KAARTEN

Zoals gezegd er is een normale en PLUS kaart. De kaarten zijn één jaar geldig en bij de normale kaart mag u 1 keer spelen bij de deelnemende golfbanen en met de PLUS kaart ongelimiteerd.

De kaarten staan op naam en als u met twee personen bent heeft u ook twee Golfhaftet kaarten nodig.

ACTIVEREN

Na aankoop van de kaart moet U deze activeren op de website van Golfhaftet.

Dit gebeurd door middel van het invullen van uw NAW-gegevens.

Na twee cq drie rondjes heeft u de investering terug verdient!

 

Via leadingcourses is de kaart van Golfhaftet ook te bestellen. Het loont de moeite om op beide websites te kijken en te vergelijken.

Deze website is het resultaat van onze passie voor de golfsport. Het gaat er niet om hoe hoog of laag de handicap is als je maar veel plezier beleeft aan het golfen. Als je plezier beleeft aan golf dan is dit je website! Vliegen naar Malága is bijna goedkoper dan een treinkaartje Maastricht - Groningen. Het klimaat is een groot pluspunt in Andalusië en wintergreen kennen ze niet. www.infogolf.nl Golfen in Andalusië, lekker golfen aan de Costa del Sol, Costa del Golf, Malaga, golfen, Marbella, Mijas golf, Sotogrande, Two4One, Golfhaftet, alle golfbanen in provincie Malaga, Santana golf, Cabopino golf, Alhaurin golf, Marbella golf and country, Golf Rio Real, Golf Miraflores, Clubs to Hire op Malaga, leadingcourses, Fuengirola, Estepona golf,golfen in het Zuiden van Spanje, La Quinta Golf & Country Club, Atalaya Golf, Santa Maria Golf & Country Club, Los Arqueros Golf, Guadalhorce Club de Golf, Parador de Málaga Golf, La Cala Golf & Country Club, Valle Romano Golf & Resort, Valderrama Golf Club, golfen in Andalusië, Two4One, Clubs to HIre, Golfhaftet, golfen in Zuid Spanje aan de Costa del Sol