KLIMAAT

Het klimaat in Andalusië aan de Middellandse Zee is mild. In de winter haalt het kwik gemakkelijk 20 graden en in de zomer wordt de 32 graden gehaald met een verkoelend briesje vanaf de zee.

Uiteraard kan er in december tot april weleens een buitje regen vallen echter aan de kust kan het ook zo maar zijn dat de zon na een half uur  te voorschijn komt.
KLEDING

In deze maanden is "uitpel" kleding een goed advies.

's Morgen een t-shirt, polo en een trui en rond 12.00 uur kunt u met alleen de polo aan lekker golfen.

In december 2013 en januari 2014 heeft het kwik regelmatig de 20 graden gehaald en heeft het deze  maanden bijna niet geregend.

LAAGSEIZOEN

Met andere woorden laag seizoen prijzen voor de golfbanen, vliegtarieven en heerlijk weer.

Als u tijdens de zomermaanden wilt golfen is een flinke voorraad drinkwater in flessen een aanrader. Zeker als u op golfbanen speelt welke hoger liggen dan 400 meter boven zeeniveau dan verliest u een redelijke hoeveelheid vocht. Ook zijn er dagen van rond de 35 graden en dan kunt u het beste het strand bezoeken.
La Quinta
Atalaya Old course
Vliegen naar Malága is bijna goedkoper dan een treinkaartje Maastricht - Groningen.
Een auto huren, eten en drinken is veel goedkoper dan in Nederland.
Hadden we het klimaat al genoemd als een groot pluspunt en wintergreen kennen ze niet in Andalusië.
Lauro golf
Deze website is het resultaat van onze passie voor de golfsport. Het gaat er niet om hoe hoog of laag de handicap is als je maar veel plezier beleeft aan het spelletje. Als je plezier beleeft
aan golf dan is dit je website!

Wat maakt het gebied ten zuiden van Malága nu zo leuk om te golfen? Het belangrijkste is het klimaat, in december van 2013 was de gemiddelde temperatuur ongeveer 20 graden Celsius en geen regen van betekenis. De vele "uitdagingen" die de golfbanen hier bieden, denk hierbij aan de hoogte verschillen en de diverse ander soort hindernissen (strategisch geplaatste bergen
en rotsen) dan welke we gewend zijn.
Voor meer informatie over Andalusië
klik op Beleef Andalusië
Two4one card
© Copyright - RuMdesign 2015
Bed en Breakfast in Spanje
Bed en Breakfast in Spanje
golf club hire
Torro van golfen in Andaulsie