DISCLAIMER

Golfen in AndalusiŽ besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Golfen in AndalusiŽ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.
Auteursrecht

De volledig website is het exclusieve eigendom van Golfen in AndalusiŽ.
Golfen in AndalusiŽ geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiŽren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.
Privacy

Persoonlijke gegevens die u eventueel aan Golfen in AndalusiŽ verstrekt, worden opgenomen in de database van Golfen in AndalusiŽ. Deze gegevens worden gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie-en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten.
U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.
Allerlei

Ieder geschil met betrekking tot de site van Golfen in AndalusiŽ valt onder de toepassing van
de Nederlandse wetgeving.

Deze website is het resultaat van onze passie voor de golfsport. Het gaat er niet om hoe hoog of laag de handicap is als je maar veel plezier beleeft aan het spelletje. Als je plezier beleeft
aan golf dan is dit je website!

Wat maakt het gebied ten zuiden van MalŠga nu zo leuk om te golfen? Het belangrijkste is het klimaat, in december van 2013 was de gemiddelde temperatuur ongeveer 20 graden Celsius en geen regen van betekenis. De vele "uitdagingen" die de golfbanen hier bieden, denk hierbij aan de hoogte verschillen en de diverse ander soort hindernissen (strategisch geplaatste bergen
en rotsen) dan welke we gewend zijn.
Voor meer informatie over AndalusiŽ
klik op Beleef AndalusiŽ
Two4one card
© Copyright - RuMdesign 2015
Golfreizen.nu
golf club hire
Torro van golfen in Andaulsie